Wat kost het

WAT KOST HET


Een negatieve BKR-registratie verwijderen is een juridische aangelegenheid en vereist veel kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving. Naast het feit dat het een tijdrovend traject is, is het juridische onderzoek dat moet worden verricht complex. Onze ervaring is dan ook dat de meeste mensen die zelf een poging wagen om hun negatieve BKR-registratie te verwijderen, vastlopen in de juridische aspecten en bureaucratie.

WegKR hanteert op voorhand geen vaste prijs voor het verwijderen van een negatieve BKR-registratie. De praktijk heeft uitgewezen dat voor de beoordeling van een verzoek tot aanpassing of verwijdering van de negatieve BKR-registratie, het succes sterk afhankelijk is van uw persoonlijke situatie. Het is een zeer casuïstische aangelegenheid en elk verzoek tot verwijdering van een BKR-registratie dient door een van onze BKR-specialisten individueel onderzocht te worden.

Gratis adviesgesprek

Transparante werkwijze, geen onaangename verrassingen

U krijgt een BKR-specialist toegewezen

Wij sturen voor u juridische brieven

Wij gaan tot het uiterste om uw belang te dienen

Zeer scherp geprijsd!

Het verwijderen van uw negatieve BKR-registratie kan bij ons al vanaf een prijs van € 400,-. 

Mocht u van plan zijn om onze hulp in te roepen, dan zullen wij, voor aanvang van de inhoudelijke behandeling van uw dossier, u een offerte toesturen waarin u de geraamde kosten voor onze dienstverlening kunt terugvinden. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.