Hoe werkt het

Het traject voor verwijdering van BKR-registraties


Ondervindt u hinder van uw BKR-registratie en wilt u ervanaf?  Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden tijdens het gratis adviesgesprek. 

Wij van WegKR zullen met de wet in de hand altijd tot het uiterste gaan om uw belangen te dienen. Wij begrijpen dat een BKR-registratie grote invloed kan hebben op uw persoonlijke leven en dat u behoefte heeft aan duidelijkheid. Daarom stellen wij u gedurende het traject op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in uw dossier.  

Om een beeld te krijgen van onze dienstverlening, is hieronder een overzicht geplaatst van hoe het traject tot verwijdering van een BKR-registratie eruit ziet onder begeleiding van WegKR:
null

U vult online het contactformulier in of neemt telefonisch contact met ons op.

null

Eén van onze adviseurs brengt tijdens een telefoongesprek uw situatie in kaart. Daarna wordt uw aanvraag doorgezet naar de afdeling onderzoek.

null

Op de afdeling onderzoek zullen onze juristen beoordelen of uw aanvraag wordt goedgekeurd of afgekeurd. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op om dit toe te lichten.

null

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u van ons een offerte. U stuurt vervolgens de benodigde gegevens naar ons op.

null

U krijgt een van onze BKR-specialisten toegewezen. Wij starten de procedure voor het verwijderen van uw BKR-registratie en stellen alles in het werk om uw probleem op te lossen. Gedurende het traject houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

null

U ontvangt van ons een eindverslag met daarin de vermelding van het behaalde resultaat en de toelichting daarop.